header
header

Geven is de mooiste vorm van krijgen

Geef een bijenoase cadeau voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar. De gelukkige ontvanger ontvangt een certificaat en houden we via de mail op de hoogte.

De mooiste vorm van krijgen

Geven is de mooiste vorm van krijgen. Of je nou een glimlach schenkt, die dankbaar wordt ontvangen. Of dat jij tijd of geld schenkt in waar jij in gelooft. Alles wat je aandacht geeft groeit.

En nu overweeg jij een bijenoase cadeau te geven!
Daarin komt alles lekker samen;
Je maakt iemand blij met jouw cadeau, Je kleurt jouw omgeving
en je steunt Bee Foundation in haar missie voor een bloeiend ecosysteem.

SPECIALE BIO-BLOEMBOLLENACTIE:

Tijdens dit najaar hebben wij een speciale bloembollenactie. Geef jezelf of iemand anders een bijenoase cadeau t.w.v. 25 euro en ontvang 25 bio-bloembollen in huis voor een eigen bijenoase in de tuin of op het balkon. Zo hebben de bijen, hommels en vlinders dit voorjaar een rijkelijk buffet!

Dank je wel!
Ook namens de wilde bijen.

Hoe het werkt

In het formulier op deze pagina selecteer je de optie ‘cadeau geven’. Vervolgens vul je alle gegevens van de ontvanger in. Je kan kiezen voor eenmalig of periodiek.

BELANGRIJK voor de Bloembollenactie:

Vul de adresgegevens in van waar de bloembollen naartoe gestuurd mogen worden bij ‘Persoonlijk bericht’ of mail deze gegevens naar info@bee-foundation.nl.

Wat de ontvanger krijgt

De ontvanger krijgt een officieel Bijenoase certificaat met naam en ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Extra leuk: stel in wanneer wij het certificaat via de mail mogen versturen. Liever geprint geven? Dan vul je bij mail je eigen email in en print je het certificaat uit.