3-Daagse Basecamp

20, 21, 22 Augustus - Vlieland
20, 21, 22 September - Lochem

3-Daagse BASECAMP

Een magische ontdekkingsreis

Sonne Copijn, de bijenkoningin van Nederland, samen met inspirerende docenten, je 3 dagen lang mee op een magische ontdekkingsreis.

Leer alles over bijen, de natuur, maar vooral ook over jezelf en jouw rol in de natuur. Slaap onder de sterren en deel jouw ervaringen rond het vuur.

Wat Ga je Leren?

Dag 1 : Ontdek de Fascinerende Wereld van Bijen – Leer over hun essentiële rol in het ecosysteem en hoe jij kunt helpen bij het behoud van deze belangrijke bestuivers.

Dag 2 : Biodiversiteit in Actie – Leer hoe je de biodiversiteit om je heen kunt herkennen, beschermen en vergroten. Ervaar hoe alles met elkaar in verbinding staat en hoe jij een handje kunt helpen.

Dag 3 : Jouw Rol in de Natuurlijke Wereld – Ontdek hoe jouw persoonlijke connectie met de natuur een verschil kan maken. Leer praktische stappen om bij te dragen en een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.

Kom thuis in je eigen natuur!

Naast Sonne Copijn zijn onze docenten:

Linda Molenaar -> base camp in juni en augustus
Anne van Delft -> base camp in mei, juni, augustus en september
Anne Leeflang -> base camp in september

Je bent welkom op:

07, 08, 09 Juni - Groenekan
20, 21, 22 Augustus - Vlieland
20, 21, 22 September - Lochem

Jouw bijdrage voor deze editie is op basis van donatie met een richtbedrag van 385,- euro.

Doe je mee voor een ander bedrag dan het richtbedrag, stuur dan een mailtje naar: info@bee-foundation.nl en maak je donatie over op: IBAN NL 57 RABO 0307 3406 19 o.v.v. data van het base camp en je naam. Je ontvangt een bevestigingsmail binnen een paar dagen.

Inschrijven