Schenk aan Bee Foundation en houd de wilde bijen in de lucht

Samen zorgen we voor een gezonde, bloeiende en zoemende wereld

Samen de bijen steunen

De bij-lessen van Bee Foundation zaaien zaadjes van verwondering en laten je op een nieuwe manier deel worden van onze natuur. Samen leggen we bijenoases aan, voor wilde bijen, hommels en vlinders. Al die andere insecten zijn er, zodra de aarde weer bloeit.

SPECIALE BIO-BLOEMBOLLENACTIE:

Tijdens dit najaar hebben wij een speciale bloembollenactie. Geef jezelf of iemand anders een bijenoase cadeau t.w.v. 25 euro en ontvang 25 bio-bloembollen in huis voor een eigen bijenoase in de tuin of op het balkon. Zo hebben de bijen, hommels en vlinders dit voorjaar een rijkelijk buffet!

In het formulier op deze pagina selecteer je de optie ‘cadeau geven’. Vervolgens vul je alle gegevens van de ontvanger in. Je kan kiezen voor eenmalig of periodiek.

BELANGRIJK:

Vul de adresgegevens in van waar de bloembollen naartoe gestuurd mogen worden bij ‘Persoonlijk bericht’ of mail deze gegevens naar info@bee-foundation.nl.

Wat doet Bee Foundation

Wij geloven dat de verbinding tussen mens en natuur ertoe doet. Observatie en verwondering brengt ons naar kennis over het verweven samen leven van bloemen, bijen en van ons.

We brengen je naar deze bron met onze bij-lessen en het samen aanleggen en beheren van bijenoases. Het is een bron die nooit meer stopt met stromen, je leven rijker en blij maakt en betekenis geeft.

Je kan gericht bijdragen aan een aarde die floreert!

Bedrijfsdonatie of vriend worden?

Neem contact op met ons via de mail (info@bee-foundation.nl) om bedrijfssponsor te worden. Wij leggen je uit welke voordelen hier aan verbonden zijn. Vriend worden? Lees hier meer over!