Geef en houd het hart van de natuur zoemend

Schenk eenmalig, maandelijks of jaarlijks aan Bee Foundation en draag zo bij aan een gezondere wereld. Ieder bedrag is welkom, groot of klein.

Samen de bijen steunen

Van bijenoases aanleggen tot bijles geven of een specifiek project. Jouw gift wordt gebruikt voor het project wat jij kiest. Maakt het je niet uit? Kies dan voor een open donatie.

Wat doet Bee Foundation

Het aanleggen van bijenoases

Bee Foundation legt bijenoases aan waar bijen, hommels en vlinders van smullen. De bijenoases zorgen voor biodiversiteit en dat zorgt voor een zelfvoorzienend ecosysteem (zonder mens dus) wat bloeit en groeit. Dat is nodig voor de aarde en mens.

Bijles geven

Jong en oud leren we bij over onze bijenvrienden. Wat hebben zij nodig en hoe kunnen we door goed voor de bijen te zorgen ook voor onze thuisbasis goed zorgen? A world fit for bees is a world for everyone.

Samenwerkingen gemeentes

We zijn hard bezig met het inrichten van samenwerkingen met gemeentes. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat zij proactief gaan investeren in gezonde oases voor insecten? Ook willen we onze wilde bijen expeditie in alle gemeentes tentoonstellen.