Bijvriendelijk
Bijvriendelijk

Innige relatie

Wij zijn altijd op zoek naar hulp, naar vrijwilligers, naar bijenvrienden, naar mensen die ook de natuur willen helpen. Zeker nu, nu dit belangrijker is dan ooit.

Vriend voor 5 jaar

"Friends make the good times better and the hard times easier." Daarom hebben wij jouw hulp nodig! Aangezien we ons nu moeten inzetten om de bijen te helpen in deze lastige tijd. Wij hopen van harte dat ook jij een bijenvriend wil worden voor 5 jaar.

Als bijenvriend word je vaste donateur van de Bee Foundation en steun je de bijen 5 jaar lang. Zo zijn wij verzekerd van een jaarlijkse bijdrage waar wij de natuur mee kunnen helpen. Met deze bijdragen maken wij allerlei zaken mogelijk die uit de normale donaties niet te bekostigen zijn. Zaken die direct ten goede komen aan de bijen, maar zeker ook zaken die nodig zijn voor andere dingen in de natuur. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden:

- In iedere gemeenten een bijenoase aanleggen en coordinator opleiden
- De wilde bijenexpeditie on tour: in iedere gemeente een wilde bijenexpeditie houden en de bevolking bijleen over wilde bijen en biodiversiteit

bijen plant

Stap 1

Meld je aan via het onderstaande formulier.

Stap 1

Stap 2

Vul naam, e-mail en telefoonnummer in.

Stap 2

Stap 3

Machtig Mollie om namens Bee Foundation uw bijdrage te incasseren door €0,01 over te maken via een iDeal-betaling.

Stap 3

Stap 4

Welkom, bijenvriend!